Installációk

Installáció készítéssel 2016-ban kezdtünk el foglalkozni. Már ekkor fontos volt számunkra a természetközeli szellemiség így későbbi munkáinknál is arra törekedtünk, hogy az installációk megtervezésénél és kivitelezésénél is környezetbarát megoldások találjunk és alkalmazzunk.

Installációink tervezésénél is különféle technikákat alkalmazunk, a horgolás vagy csomózás használatakor megpróbáljuk a hagyományos technikákat új kontextusba helyezni.

Alapanyag választásnál leginkább természetes  kendert, jutát vagy az ipari végtermékként képződő szélvágatot használjuk, amelyek tökéletesen használhatóak nagyméretű struktúrák elkészítéséhez. 

A megtervezésénél is nagy szerepet tölt be a természet, mint inspiráció. A horgolásból és makraméból adódó organikus formavilág épített vagy természetes környezetbe való illesztése a természethez való kapcsolódás szinonimája.

Az itt szereplő alkotások mindegyike egyéni megrendelésre készült, de kérésre eseményekre, programokra is tudunk dekorációkat bérbeadni. Egyéni megkereséseket, kérdéseket, itt tudunk fogadni: tanglyhands@gmail.com