RólunkA Tangly Hands egy textiles csapat amiben természetközeli szellemiségben alkotunk. Textil újrahasznosítással foglalkozunk, különböző technikákat használva hozunk létre installációkat, valamint fenntartható termékeket és ruhadarabokat készítünk. Illetve kézműves workshopokat is tartunk azzal a céllal, hogy szemléletet formáljunk és átadjuk a szabadon használható hagyományos technikákat.

Csapatunkat  hárman alkotjuk: Dolnik Fruzsina , Götz Krisztina és Lőrincz Hanna. Márkánk megalapítását leginkább a barátságunk motiválta, a közös alkotás öröme és az azonos szellemiségben való gondolkodás formált minket csapattá.
Barátságunk lényeges eleme a csapatnak, de  emellett mindhármunknak fontos a fenntartható és természetközeli szellemiség, amit a munkáink tervezésénél és kivitelezésénél is szem előtt tartunk. Különböző technikákkal dolgozunk, horgolunk, hímzünk, vagy makramézunk.

Tangly Hands jelentése kusza kezek, ami szimbolizálhatja a  sokféle technikát melyeket alkalmazunk illetve akár az egymáshoz való kapcsolódásunkat is.
Csapatunk célja, hogy installációink vagy termékeink létrejöttét önkifejezés és kísérletezés határozza meg és hogy a hagyományos technikákat új kontextusba helyezzük.

KAPCSOLAT

tanglyhands@gmail.com

+36 30 716 2938